Norwichin toivo säilymisestä elää – kotivoitto Leicesteristä!

Norwichin toivo säilymisestä elää! Joukkue kaatoi Leicesterin Valioliigan perjantai-illan ainoassa ottelussa.

Norwich kaatoi kotikentällään Leicesterin numeroin 1-0 (0-0) Valioliigassa perjantai-iltana. Jamal Lewis laukoi komean voittomaalin 70. minuutilla. Teemu Pukki pelasi 80 minuuttia.

Norwich majailee tämän tärkeän voiton jälkeenkin yhä sarjajumbona, mutta kolme pistettä auttaa paljon. Norwichillä on nyt 28 ottelusta kasassa 21 pistettä. Putoamisviivan yläpuolella olevalla Aston Villalla on 25 pistettä ja yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Leicester on puolestaan sarjakolmosena 50 pisteellä ja edelleen etenemässä ensi kaudeksi Mestarien liigaan. Ilman pohjevaivaista Jamie Vardya pelannut Leicester on kuintekin pelannut nyt viisi ottelua ilman voittoa Valioliigassa.

Valioliigassa pelataan lauantaina viisi ottelua ja sunnuntaina kaksi ottelua.

— —
KATSO MYÖS: Video: Maalivahti puski voittomaalin lisäajan viimeisellä hetkellä CONCACAF Mestarien liigassa