Norwichin kelkassa maalitalkoisiin

Keskiviikko on täällä siinä missä laihialainen pikkulauantaikin. Mestarien liigaa sisältävä keskiviikko on aina ylierektoiva päivä, mutta tällä kertaa omaa panostusfiilistä nostattaa enemmän Englannin Championshipissa tahkottava pyllymyräkkä.

Olen tunkenut omaan laariini yhden maltillisen panostuksen normilapun. Norwichin vire on ollut jälleen kerran hyvä, ja kun loukkaantumishuolia ei ole, en näe estettä kotivoitolle. Joukkueen alakerta ei ole edelleenkään ollut liian vakuuttava – kotinurmella onkin usein vietetty melkoisia mulkkutalkoita, jossa joukkuepuolustaminen on jäänyt hieman hyökkäysintoilun varjoon. Norwich on päästänyt tällä kaudella kotonaan vähintään yhden omiin 14 virallisessa ottelussaan (mukaan lukien cup), joten verkko on heilunut ahkerasti molemmissa päissä.

Hull jäi edellisessä väännössään 3-0 -lukemin Nottinghamin varjoon, mutta sitä edeltävistä 17 ottelusta lähdettiin vähintään yksi maali vyöllä 15 kertaa. Hull on hävinnyt viimeisestä kuudesta vierasottelustaan viisi (kerran on päädytty tasapeliin), joten ryhmä ei varsinaisessa vierasvireessä tällä hetkellä vaella. Mikä rasvaisinta, oma verkko on heilunut kuudessa edellisessä vieraspelissä peräti 17 kertaa.

Hullin kokoonpanotiedoista ei mitään järisyttävän mullistavaa löydy, pienoiset pelikuntomurheet keskittyvät puolustuksen ympärille.  Mikäli esimerkiksi runkopakki Kingsley ei pysty vielä tänäänkään nurmella kirmailemaan, joudutaan vasemman pakin paikalle kaivelemaan Lichajn tyylistä vaihtoehtoa.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Hullin kotikentällä 0-0 -tulokseen. Norwich oli tuolloin hallitsevampi osapuoli, muttei onnistunut taikomaan hallintaansa voitoksi. Tänään näen koti-/vierasasetelman valossa ja Norwichin kotipelityyliin nojaten edessäni hieman  maalikkaamman kamppailun. Hullin vierasotteluissa on survottu maaleja yli kolmen byyrin ottelukeskiarvolla, Norwichin vastaava kotiottelukeskiarvo on 3,6.

Pelivalinta

Teemu Pukki on jälleen valmis maalitalkoisiin, ja Norwichin alusta asti sykkivä aktiivinen hyökkäyskalusto tulee varmasti aiheuttamaan päänvaivaa Hullin alakerralle. Pukki-Buendia-Stiepermann-Hernandez -akseli toimii tällä hetkellä tehokkaasti, eikä toimivaa kokonaisuutta ole syytä lähteä muuttamaan. Näen kuitenkin myös Hullin onnistuvan maalinteossa, joten ’Norwich + BTTS’ kertoimella 3,10 kiinnostaa. Panoksen pidän maltillisena, onhan moinen kahden ehdon veto aina riskikkäämpi.

Sellaista. Onnea peleihin kaikille pelaileville.

Lisää Championship-kertoimia tästä!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here