Norwichin ja Roman kyydissä lauantairientoihin

Kevään viimeisimmät ejakulaatiokliimaksit odottelevat Euroopan suurissa futissarjoissa itseään, ja kaikki jo fiilistelevät Norwichin sarjanousua. Elämme ihmisen parasta aikaa. Nyt jos koskaan kannattaa olla päkiöillä, sillä kaikki kiva loppuu aikanaan – mutta vain siksi, että se voisi taas syksyllä jatkua.

Norwich-Blackburn

Norwich pystyy lauantaina laittamaan lopullisen sinetin kauniin pyylevälle Valioliiganousulleen ja jopa Championship-mestaruudelle. Sheffield United voittanee kotonaan Ipswichin, mutta kyllähän tuo Norwichin asema sarjassa sangen mukavalta näyttää. Mikä maistukaisinta, Teemu Pukin tähdittämä ryhmä pääsee näyttämään sarjanousijan taitoja viimeistä kertaa kotiyleisönsä edessä – kauden päätösmatsihan skulaillaan vierasnurmella.

Norwich on harrastanut varsinkin kotikentällään erittäin hyökkäysvoittoista futista koko kauden ajan, eikä peruuttelulle ole minkäänlaista sijaa lauantainakaan. Joukkueen terveystilanne on hyvä, kaikki yläkerrassa oivallista yhteistyötä esittäneet sepät ovat iskussa Blackburnia vastaan. Norwichin kotiyleisö tulee luomaan viimeiseen kotiotteluun ainutlaatuisen tunnelman, pelaajien hommaksi jää fanien odotuksiin vastaaminen.

Norwichin vieraaksi saapuva ja sarjassa sijalla 14 möllöttävä Blackburn ei ole pelannut enää muutamaan kierrokseen muusta kuin kunniastaan, ja se on poikinut framille vapautuneita peliesityksiä. Joukkue on neljän ottelun voittoputkessa – vastassa tosin on ollut Derbyä lukuunottamatta selvästi Norwichia heikompia ryhmiä. Myös vieraissa on kulkenut kahdessa viimeisessä myräkässä QPR:n ja Nottinghamin noppajalkaosastoja vastaan – kyseisiä onnistumisia edeltävä vierasvoitto onkin sitten tammikuun 12. päivältä. Myös Blackburnin terveystilanne on hyvä, eli kutakuinkin parhailla mennään eteenpäin.

Pelivalinta

Norwichilla on todellinen juhlaottelun paikka kotiyleisönsä edessä. Joukkue on Sheffield Unitedin ohella sarjan paras kotiryhmä, ja Valioliiganousua juhlistetaankin huomisen väännön muodossa. Yläkerrassa dominoivien Buendian, Stiepermannin, Hernandezin ja Pukin johdattama Norwich on voittanut paljon matseja kotonaan, mutta voittojen yhteydessä on omakin reppu heilunut niin kovin usein. Joukkue on vain yksinkertaisesti tehnyt enemmän byyrejä kuin vastustajansa.

Mukavaan kevätvireeseen äitynyt Blackburn on tehnyt vähintään yhden maalin 10 viimeisessä vieraspelissään ja onnistunut maalaamaan kyseisissä myräköissä kahdesti seitsemän kertaa. Norwichin koti- ja motivaatioetu sekä Blackburnin maalivire antavat meikäläiselle aihetta ’Norwich + BTTS’ -nähnäimen kokeiluun kertoimella 2,70. Valtaisaa.

Roma-Cagliari

Otan lyhyesti kantaa myös Italian Serie A:ssa palloilevan Roman suorituksiin. Otteitaan viime aikoina parantanut Ranierin Roma taistelee edelleen tosissaan Mestarien liigan edustuspaikasta, kun taas vieraaksi saapuva Cagliari ei taistele kunnian lisäksi oikeastaan mistään.

Ilmaan kapteeniaan De Rossia ja keskikenttäveivari Cristantea lauantaiseen koitokseen lähtevä Roma on ottelun selkeä suosikki, ja kun motivaatio on tapissaan, en näe Cagliarilla ottelussa liian suuria mahdollisuuksia. Cagliari joutuu selviytymään pyristelystään ilman puolustuspään Cacciatorea ja Faragoa.

Pelivalinta

Kotonaan vahva Roma ei ole viime aikoina kotinurmellaan vähintään kahden maalin voitoilla mässäillyt, mutta kyllähän suurempiakin kotivoittoja kauden aikana saldoon on mahtunut. Cagliari on ollut pitkin kautta vieraissa heikko – se on hävinnyt viimeisestä kahdeksasta vieraspelistään viisi vähintään kahden maalin erolla (saldo 1-1-6, ainoa voitto sarjajumbo Chievosta). Isken sisään hieman varovaisemman aasialaistasoituksen Roma ah -1, sillä kerroin 1,68 kelpaa lapulle.

Sellaista, onnea matkaan jälleen kerran kaikille pelaileville.

Lisää Championship-kertoimia tästä.
Lisää Serie A -kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here