Norsunluurannikko ja Burkina Faso ottivat arvokkaat voitot MM-jatkokarsinnassa

Afrikan MM-jatkokarsinnassa Norsunluurannikko ja Burkina Faso voittivat ensimmäiset osaottelunsa. Norsunluurannikko voitti Senegalin 3-1 ja Burkina Faso Algerian 3-2.

Afrikan kestomenestyjä Norsunluurannikko aloitti pelin väkevästi, kun Didier Drogba vei ”Elefantit” johtoon 5. minuutilla rangaistuspotkusta. Vieraiden Papiss Cisse kavensi ottelun lisäajalla loppunumeroiksi 3-1 ja Senegal sai arvokkaan vierasmaalin toista osaottelua varten.

Burkina Fason ja Algerian välisessä ottelussa Aristide Bance viimeisteli ottelun voittomaaliksi jääneen 3-2-osuman 86. minuutilla rangaistuspotkusta.

Kolmesta muusta otteluparista Tunisia-Kamerun sekä Etiopia-Nigeria aloittavast karsinnat maanantaina ja Ghana-Egypti pelataan tiistaina. Toiset osaottelut pelataan 16-19. marraskuuta ja otteluparin voittajat etenevät Brasiliassa pelattaviin MM-kisoihin.

Katso Norsunluurannikon ja Senegalin välisen ottelun maalit tästä tästä linkistä.