Nivusia hiertävää panostusta El Clasicoon

El Clasico! Kyllä, tänään pääsemme viimein tuoksuttelemaan maistukaista futisiltaa, jota ei kannata jättää väliin, vaikka joku futiksesta tietämätön niin saattaisi ehdottaakin. Priorisoikaa ja vaihtakaa kavereita, jos teitä ei ymmärretä.

Barcelona – Real Madrid

Poliittisten ämpyilyjen takia tähän iltaan siirretyn myräkän lähtökohta on herkullinen, kun sarjan odotetut kärkiryhmät pääsevät mittelemään paremmuudestaan. Molemmat joukkueet olivat ujoissa vaikeuksissa edellisellä kierroksella, mutta tänään korjataan virheet tulisella tunteella. Barcelona on ollut kotonaan erittäin vahva, Real Madridin vieraspelaamisessa on ollut ajoittain kohentamisen varaa. Onko kotiryhmä kuitenkin asetettu kertoimien valossa jopa liian suureksi suosikiksi? Kenties, mutta Realin voittoa en kyseisen koti-/vierasasetelman vallitessa omissa pohdinnoissani esiin saa puserrettua.

Mitä ottelun kokoonpanoihin tulee, Barcelonalta lojuvat sivussa Arthur ja Dembele, Realilta puuttuvat Marcelo, Hazard, Asensio sekä Vazquez. Kansa odottaa ja janoaa runsasmaalista vääntöä, mikä saattaakin olla edessä, jos Messin johdattama Barcelona onnistuu Realin puolustuksen ensimmäisen 20 minuutin aikana murtamaan. Madridin poikien puolustus on onnistunut olemaan alkukaudella kuitenkin yllättävän tiivis, joten jos Messin kurissapito tänään onnistuu edes tyydyttävästi, en välttämättä liian useaa byyriä ottelusta odota.

Pelivalinta

Tokihan Barcelona vallitsevissa olosuhteissa meikäläisen papereissa suosikki on. Tai muotoillaan näin, että joukkue tuskin matsia häviää. Kun kyseisen irvistelyn yhdistää 1-3 byyriä jumaloivaan ”vähämaalisuuteen”, saattaa meikäläisen paketti olla kasassa. Coolbet tarjoaa vetomahdollisuutta Barcelona eh +1 + u3,5 kertoimella 2,08 ja tähän kohteeseen myös kiinni tartuin. Toisin sanoen Barcelona voittaa tai pelaa tasan, ja ottelussa nähdään alle 3,5 maalia. Kyllähän tuon numerosarjan kutakuinkin tasan kahdessa pitäisi roikkua, jos itse sitä kohdalleen yritän kikkailla. Joukkueiden kahdeksasta viimeisimmästä kohtaamisesta viisi on päättynyt alle 3,5 maalin lopputulemaan, ja ennakoin alkukauden valossa myös tänään käyvän niin.

Sellaista. Sitten vain kalsareita kohti kainaloita ja iltaa odottelemaan.

Lisää El Clasico -kertoimia tästä!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here