Neymarin siirto PSG:hen varmistui

FC Barcelona on vahvistanut brasilialaisen hyökkääjän, Neymarin siirron PSG:hen.

PSG osti Neymarin sopimuksen ulos siihen merkityllä ulosostohinalla, joka oli mielettömät 222 miljoonaa euroa. Hyökkääjän palkka tulisi huhujen mukaan olemaan noin 30 miljoonaa vuodessa. Tämä siirto rikkoo aikaisemman ennätyssumman yli puolella, sillä Manchester United maksoi Paul Pogbasta 105 miljoonaa euroa.

Neymar on pelannut Barcassa vuodesta 2013 lähtien tehden 68 maalia 123 liigaottelussa. Brasilian maajoukkueessa hänen saldonsa on 77 ottelua ja 52 maalia.

Katso minkälaisen pelaajan Barcelona menetti:

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

46 Kommentit

  1. Surullista ja täysin absurdia. Oli spesial one oikeassa, kun sanoin että pian Pogban siirtosumma ei ole enää mitään. Alkaa mennä maku huippujoukkueisiin tällä menolla

  2. Ei ole siirtohinta. Tuo reilu 200milj. On ulosostoklasuuli, ja Neymar maksaa sen ”itse”. Rahat saa Qatarista kun Neymar ”palkataan” kisamaskotiksi. Näin PSG kiertää FFP-säädöksiä.

  3. Ihan jalaton kaveri tuo NejMaar. Mitä on saanut aikaseksi Barcassa ?? Pelén sanoin; – Hänen täytyy oppia pysymään pystyssä. Hänen siirtyminen Barcelonaan oli parasta, mitä Brasilian maajoukkueelle voi tapahtua. Hän on jo nyt enemmän kiinnostunut mediakuvastaan ja hiustyylistään kuin joukkueelle pelaamisesta.

  4. Mä haluisin vaan sanoa, että barcelona on tosi aito ja ehta pienehkö suurseura, jonka pitäisi saada sanella, ketkä siirtyvät sinne. Tämä siksi, koska Barcassa aidosti pirskahtelevan hintahtavasti tiedetään, ketkä ”kuuluvat” sinne ja aidon poreilevat huonosti kaatumista näyttelevät latinot kuuluvat kaikki Barcan jumalten paskateatteriin muun hinttileegion riveihin ripulikyrpineen.

    On siis niincu tosi väärin, jos joku seura icinä coscaan missään ostaa hinttilegioonan joncun jäbätsuikkelin poskihoitohommiin jonnekin chelseaan mutta jos Barca haluaa ostaa jonkun Ranskan tai Italian sarjan jengin parhaan pelaajan pienehköllä rahalla niin se on vain aitoa ja pärskähtelevää evoluutiota.

    Barca – tuo runccareitten taivas! Real Franco – vielä enemmän berzeestä.

Comments are closed.