Nerazzurri haastaa panoksettoman Napolin

Serie A otteluennakko, jalkapallo, puoliaika.com

Serie A tarjoaa futisromantikoille mieluisaa katseltavaa tälle iltaa, kun Napoli ja Inter ottavat toisistaan mittaa Stadio San Paolon viheriöllä. Napolilla ei ole käytännössä enää panosta jäljellä oleviin kahteen kierrokseen, sillä toinen sija sarjassa on varmaa. Näkyykö se joukkueen pelaamisessa?

Serie A noudatti tuttua kaavaa kärkikaksikon suhteen tälläkin kaudella. Juventus meni menojaan, Napolin ottaessa toisen sijan. Carlo Ancelotin luotsaama kotijoukkue lähti lauluun europeleistä, jonka jälkeen joukkue on tehnyt ryhtiliikkeen. Napolilaiset ovat kolmen ottelun voittoputkessa.

Illan vierailija Interillä on vielä paljon pelissä kahteen jäljellä olevaan matsiin. Kolmas sija on täysin omissa käsissä, mutta niskaan hengittävät Atalanta ja rakas paikallisvastustaja AC Milan. Pahimmassa tapauksessa paikka Mestarien liigaan voi vielä livetä näpeistä, mutta luottamus on siihen, että sinimustat taikovat pisteitä vaikka väkisin tänään, sekä päätöskierroksella Empolia vastaan. Edellinen tappio on maaliskuulta Laziota vastaan, joten turhia pistementyksiä ei olla liiemmin nähty. Inter on pelannut tasapelejä viime kierroksilla, mutta vastustajat ovat olleet pääosin sarjan eliittiä.

Pelivalinta: Inter – tasapeli ei vetoa (2.03 @Coolbet)

Kuten mainittua, asetelmat ovat selkeät. Napolin esitykset eivät vaikuta loppukauden sijoitukseen, kun taas Interillä on valtavat panokset. Tästä syystä, tartutaan Interin mahdolliseen voittoon, ottaen mahdollisen tasapelin riskin pois. Napolin kotipyhättö ei ole ollut Interille vuosien saatossa todellakaan helppo paikka pelata, joten tämän vuoksi ei lähdetä suoraa voittoa hakemaan. Inter takuuvarmasti tarjoaa kovan vastuksen tänään.

LYÖ VETOA!

Lue myös: Video: Francesco Tottia ei höynäytetä – upea osuma futsal-matsissa!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here