AC Oulu ja FC Honka kohtasivat toisensa Neljän suora -pelissä Twitterissä

Koronaviruspandemia aiheuttaa muutoksia Suomen Cupin jatko-otteluihin ja Veikkausliigan 2020 otteluohjelmaan. AC Oulu ja FC Honka ottivat mittaa toisistaan hieman erilaisella Cup-väännöllä.

Suomen Cupin neljännesvälieräottelut olivat suunnitelmissa pelatan tyhjille katsomoille lauantaina 14. maaliskuuta, mutta myös Cup-ottelut ovat siirretty tulevaisuuteen. Alla otteluparit.

KPV – HJK
KTP – Ilves
TiPS – TPS
KaaPo – KuPS

JIPPO – FC Inter
MP – FC Haka
PeKa – FC Lahti
AC Oulu – FC Honka

Neljännesvälieräottelu Neljän suoralla

AC Oulu haastoi lauantaina FC Hongan leikkimieliseen Neljän suora -virtuaalilautapeliin Twitterissä. Espoolaisjoukkue selviytyi lopulta voittajaksi tästä hyvän mielen ottelussa.

Myös moni muu ottelupari on aloittanut Neljän suora -virtuaalicupmatsinsa Twitterissä!

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

— —

Veikkausliiga käynnistetään, kun estotoimenpiteet eivät enää ole voimassa. Kauden oli tarkoitus alkaa 11. huhtikuuta, mutta nyt siirto on ainoa oikea ratkaisu.

Veikkausliigan hallitus on päättänyt siirtää kauden aloituksen myöhäisempään ajankohtaan viranomaislinjauksen johdosta. Suomen hallitus on suosittanut, että koronaviruksen leviämisen rajoittamiseksi kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka.

Veikkausliiga 2020 on päätetty käynnistää kesäkuussa, kun koronaviruksen estotoimenpiteet eivät enää ole voimassa. Kausi pelataan tiiviisti, ja tarvittaessa kautta voidaan pidentää marraskuussa. Loppukauden tarkemmasta otteluaikataulusta keskustellaan Palloliiton kanssa Veikkausliigan karsinnat huomioiden.

Euroopan jalkapalloliitto UEFA keskustelee ensi viikolla siitä, miten vuoden 2020 kansainvälinen jalkapallotoiminta järjestetään poikkeustilanteessa. Kun UEFA:n yleiset linjaukset ovat tiedossa, Veikkausliigalle voidaan rakentaa uusi otteluohjelma, jossa kaikki aikatauluihin tulleet muutokset on huomioitu.

Mikäli se on mahdollista kaikkien tuolloin tiedossa olevien reunaehtojen puitteissa, ohjelma toteutetaan noudattaen kaudella 2019 käyttöön otettua uutta sarjajärjestelmää. Ottelujen kokonaismäärä tulee pysymään samalla tasolla.

Lähde: Veikkausliiga

— —
LUE MYÖS: Urheilukanavien hinnat laskevat

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here