Klassikkovideo: Nayim laukoo uskomattoman voittomaalin Cup-voittajien cupin finaalissa

European Cup Winners Cup nayim laukoo voittomaalin puoliaika

Englantilainen Arsenal ja espanjalainen Zaragoza kohtasivat Cup-voittajien cupin finaalissa 10. toukokuuta 1995. Ottelu päättyi Zaragozan juhliin ja voittomaalin laukoi Nayim. Ja olipas se upea maali!

Ensin varsinaisella peliajalla Zaragozan Juan Esnaider vei joukkueensa 0-1-johtoon 68. minuutilla. Legendaarinen walesiläishyökkääjätankki John Hartson toi Arsenalin kuitenkin tasoihin 77. minuutilla.

Ottelu näytti etenevän jo rankkarikisaan saakka, mutta sitten jatkoajan aivan lopussa, 120. minuutilla, Zaragozan Nayim laukoi noin 40 metristä erittäin korkean pallon, joka leijaili Arsenalin kulttimolari David Seamanin näppien yli ja aina maaliin asti. 1-2 ja game over!

Cup-voittajien cupia pelattiin vuosina 1960-1999. Historian viimeisimmän Cup-voittajien cupin voitti Lazio vuonna 1999.