FC Hongalla oli synkkä sunnuntai-ilta Veikkausliigassa. Kotitappio ja sen lisäksi Nasiru Banahenen käsittämätön pulkkataklaus.

Sarjapaikastaan taisteleva FC Haka haki yllättäen vierasvoiton Espoosta, kun FC Honka kaatui numeroin 1-2 (1-1).

Makoumba Kandji vei kotijoukkueen johtoon 25. minuutilla. Vin pari minuuttia myöhemmin Nasiru Banahene suoritti täysin järjettömän liukutaklauksen Haka-molari Michael Hartmannin jalkoihin, joka ei onneksi loukkaantunut. Banahenelle tullee lisäpelikieltoa.

Antto Hilska tasoitti juuri ennen taukoa ja Salomo Ojala teki 1-2-voittomaalin 78. minuutilla. FC Honka sai vielä lisäajan viimeisillä sekunneilla rankkarin, mutta ottelun sankari Hartmann torjui Lucas Kaufmannin laukauksen.