Nappaa 10 € ilmaisveto jalkapallon EM-karsintoihin

ronaldo pamautti Portugal v Spain: Group B - 2018 FIFA World Cup Russia

Coolbet tarjoaa 10 € ilmaisvetotarjouksen jalkapallon EM-karsintojen kunniaksi

Karsinnat jalkapallon vuoden 2020 EM-kisoihin alkavat tällä viikolla. Suomen ensimmäinen ottelu on lauantaina vieraissa Italiaa vastaan. Toinen ottelu vieraissa Armeniaa vastaan pelataan heti muutamaa päivää myöhemmin tiistaina. Muut joukkueet Suomen lohkossa ovat Kreikka, Bosnia ja Hertsegovina sekä Liechtenstein.

Vedonlyöntiyhtiö Coolbetilta löydät usein markkinoiden korkeimmat kertoimet niin jalkapalloon kuin muuhunkin vedonlyöntiin. Esim. heti Italian ja Suomen välisessä karsintaottelussa Coolbet tarjoaa Italialle markkinoiden korkeimman kertoimen 1,31. Myös tämän illan karsintaottelussa Itävalta – Puola Coolbet näyttäisi tarjoavan markkinoiden suurimmat kertoimet sekä koti- että vierasjoukkueelle!

Maailman korkeimpien kerrointen lisäksi Coolbet tarjoaa asiakkailleen jatkuvasti uusia rahanarvoisia kampanjoita. Tällä hetkellä jaossa on mm. matkoja jääkiekon MM-kisoihin sekä ilmaisvetotarjous jalkapallon alkaviin EM-karsintoihin.

Saat tällä viikolla 10 € ilmaisvedon loppuviikon futisotteluihin, kun lyöt ensin yhteensä 25 € edestä Live-vetoja jalkapallon EM-karsintojen otteluihin tai kansainvälisiin harjoitusotteluihin.

Lue lisää ilmaisvetokampanjasta täältä!

Jos et ole vielä Coolbetin asiakas, niin voit lisäksi valita kahdesta mahtavasta uuden asiakkaan talletusbonuksesta. Niistä lisätietoa täällä.


Katso myös: Videokooste syntymäpäiväänsä viettävän Ronaldinhon parhaista suorituksista

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän