Näin etenevät Euroopan maiden MM-jatkokarsinnat – vain kolme kisapaikkaa jaossa

Huuhkajat ei harmittavasti edennyt MM-jatkokarsintoihin. Kymmenen Euroopan maata on nyt varmasti kisoissa. Kolme paikkaa on vielä auki.

Euroopan MM-karsintojen jatkokarsinnat ovat varsin rankat, sillä 12 maasta ainoastaan kolme etenee kisoihin. Jatkokarsintojen otteluparit ja jatkokaavio arvotaan perjantaina 26. marraskuuta.

Jatkokarsintojen ensimmäisellä kierroksella kuusi parasta lohkokakkosta pelaavat kotiottelun huonoimmin sijoittuneita lohkokakkosia (4 maata MM-karsinnoista + 2 maata Nations Leaguesta).

Toisessa ja ratkaisevassa vaiheessa on jäljellä kuusi joukkuetta, ja otteluparien voittajat etenevät Qatarin MM-kisoihin 2022. Kaikki ottelut pelataan maaliskuun lopulla muutaman päivän sisään. Otteluparit ovat yksiosaisia.

Jatkokarsinnoissa mukana olevat maat

Portugali
Skotlanti
Venäjä
Italia (kuvassa)
Ruotsi
Wales
— —
Turkki
Puola
Pohjois-Makedonia
Ukraina
Tshekki (Nations Leaguen kautta)
Itävalta (Nations Leaguen kautta)

MM-kisoihin selviytyneet maat

Serbia
Espanja
Kroatia
Saksa
Sveitsi

Tanska
Englanti
Ranska
Belgia
Hollanti

Näiden maiden lisäksi isäntämaa Qatar on automaattisesti mukana kisoissa. Brasilia ja Argentiina ovat myös jo nyt varmistaneet paikkansa kisoissa.

Qatarin MM-kisat pelataan 21.11.-18.12.2022.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here