Ilveksen 18-vuotias nousi ottelun hahmoksi Maarianhaminassa keskiviikkoiltana, kun nuorukainen osui kahteen kertaan.

Ilves kaatoi vieraskentällä IFK Mariehamnin numeroin 0-2 (0-0) keskiviikkoiltana Veikkausliigassa. Ottelun ratkaisijaksi nousi tamperelaisten nuori vaihtomies Naatan Skyttä.

Ottelu eteni maalittomassa tilanteessa toiselle jaksolle. Skyttä vaihdettiin sisään 54. minuutilla ja pian alkoi tapahtua. Hän teki ensin voittomaalin 65. minuutilla ja pian perään kauniin 0-2-maalin. Ilvekselle kolme sarjapistettä ja samalla joukkue nousi kuudenneksi.

Valkeakoskella pelattiin puolestaan sarjan tyvipään taisto, jossa RoPS otti vihdoinkin kauden avausvoittonsa kaatamalla FC Hakan numeroin 0-2 (0-0).