MYPA ja TPV pelaavat sarjapaikkansa puolesta

MYPA ja TPV pelaavat ison ottelun tänään sarjapaikkansa puolesta. Ykkösen perää pitävät joukkueet ovat pisteen päässä toisistaan, joten he ratkaisevat putoamisen keskenään. Ykkösestä putoaa ensi kauden sarjauudistuksen vuoksi vain yksi joukkue.

Sarjaan noussut MYPA pelasi heikon alkukauden ja oli pitkän aikaa se suurin putoajakandidaatti. Otteet ovat kuitenkin syksyn myötä parantuneet ja joukkue on nostanut kovasti tasoaan. Viimeiseen viiteen otteluun mahtuu voitot MuSasta ja EIF:stä, sekä tasapelit pohjoisen joukkueita AC Oulua ja AC Kajaania vastaan. AC Oulua vastaan se jopa johti ottelua aina lisäajalle saakka, kunnes kotijoukkue tasoitti pelin. Tappio on tullut ainoastaan Kymenlaakson paikalliskamppailusta KTP:tä vastaan.

Myös TPV nousi Ykköseen täksi kaudeksi. Tamperelaisten kausi vieraskentillä on sujunut kohtalaisen murheellisesti. Se on Ykkösen ainoa joukkue, joka ei ole onnistunut klaaraamaan yhdestäkään vierasreissustaan kolmea pistettä. Tänään se on käytännössä pakotettu saamaan pisteitä, jotta haaveet sarjapaikasta säilyvät.

Joukkueet ovat kohdanneet kauden aikana kahdesti. Tampereen Tammelassa TPV voitti kotiottelunsa numeroin 3-1, mutta Saviniemessä pisteet tasattiin 1-1 tuloksella.

Viimeisellä kierroksella TPV isännöi Tammelassa KTP:tä. Kotkalaiset pelaavat vielä kolmannesta sijasta tässä matsissa hyvin todennäköisesti. MYPA sen sijaan matkaa Valkeakoskelle sarjan voiton varmistaneen Hakan vieraaksi. Otteluiden tunnelmaan vaikuttaa todella paljon tämän päivän tulos.

Tänään runsaslukuinen kotiyleisö Saviniemen jalkapallostadionilla antaa kaiken tukensa MYPA:lle. Pelivihje kohdistuu kotijoukkueeseen, sillä kotivoitto riittää varmistamaan sarjapaikan säilymisen, sekä tamperelaisten putoamisen.

Pelivalinta: MYPA (2.35 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Mahtava futisviikonloppu jälleen – tässä poimintoja

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here