Mönchengladbach kipuaa takaisin sarjakärkeen

Saksan Bundesliigan yhdeksättä kierrosta on vielä pari ottelua pelaamatta. Toisessa näistä kohtaavat Borussia Mönchengladbach ja Eintracht Frankfurt. Sarjan piikkipaikalla ollut Gladbach on tänään lievä ennakkosuosikki ja valmis ottamaan kärkipaikkansa takaisin.

Molemmat joukkueet saivat rasitteekseen europelejä menneenä torstaina. Eurooppa-liigan J-lohkon taistelussa AS Roma isännöi Gladbachia. Pisteet tasattiin numeroin 1-1, kun Lars Stindl upotti rankkarin lisäajalla saksalaisten onneksi. Frankfurt sen sijaan pelasi kotonaan, kun Standard Liege matkasi Waldstadionille haastamaan isännät. Frankfurt oli kuitenkin vahvempi tuloksella 2-1, kuten ennakkoon sopi odottaa.

Tämän illan matsiin Mönchengladbach on aavistuksen verran ennakkosuosikki. Die Fohlen on pelannut kaksi hyvää kotipeliä alkukauden heikompien jälkeen. Edellispeleissä kaatuneet Augsburg ja Fortuna Dusseldorf ovat taipuneet maalierolla 7-2. Maajoukkuetauon jälkeen Gladbach ei ole päässyt kotona pelaamaan, joten tänään kotietu on varmasti arvossaan.

Eintracht Frankfurt on myös pelannut hyvin maajoukkuetauon jälkeen. Se kaatoi Bayer Leverkusenin hienosti 3-0 edellisessä sarjaottelussaan, kuitenkin pelaten kotikentällä. Tänään ottelu tulee myös olemaan epäilemättä tasainen, mutta lähtökohtiin nähden Mönchengladbachin kerroin houkuttelee iskemään kiinni.

Pelivihje: Borussia Mönchengladbach (2.10 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Viasatin kanavat näkyvät ilmaiseksi koko viikonlopun – katso futistarjonta tästä!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here