Molden enkeli täyttää 46 vuotta – voittomaali Mestarien liigan finaalissa 1999 ei unohdu

molden enkeli ole gunnar solksjaer puoliaika

Manchester Unitedin rakastettu hyökkääjälegenda ja nykyinen päävalmentaja Ole Gunnar Solskjær, lempinimeltään Molden enkeli, täyttää tänään tiistaina 46 vuotta. Oikein hyvää syntymäpäivää mestarille!

Taitava ja maalivainuinen hyökkääjä pelasi punaisissa vuosina 1996-2007. Hän tuli tunnetuksi etenkin uskomattoman tehokkaana pelaajana tullessaan vaihdosta kentälle.

Solskjær pelasi ManUssa yhteensä 235 ottelua, joissa syntyi 91 maalia. Hän sai ManU-vuosinaan myös toisenkin lempinimen, super-sub, joka viittasi siihen, että mies aloitti ottelut varsin usein vaihtopenkillä, mutta kentälle päästyään pani palloa pömpeliin.

Hän teki voittomaalin ikimuistoisessa Mestarien liigan finaalissa keväällä 1999. Bayern Munchen johti finaalia pitkään Mario Baslerin maalilla numeroin 0-1, kunnes lisäajalla ensin Teddy Sheringham tasoitti ja pian perään Solskjær ohjasi 2-1-voittomaalin.

Solskjær siirtyi Untedin päävalmentajakso joulukuussa 2018 ja on saanut joukkueen otteisiin piristystä.

Molden enkeli ratkaisee Mestarien liigan dramaattisen finaalin 1999

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here