Moldea isketään tuplauskupongille viikon alkajaisiksi

Uusi tuplausviikko aloitetaan hyödyntäen Moldea sinkkukohteena lapulle. Vastassa hallitsevalla mestarilla on keskikastiin jämähtänyt Brann.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Molde – Brann

Molde kamppailee Eliteserienin mestaruuden uusimisesta tiukimmin tällä kaudella Bodo/Glimtin kanssa, joka johtaa sarjaa tappioitta 13. pelatun matsin jälkeen. Illan isännillä on rakoa kärkeen neljän pinnan verran ja tänään ehdoton tähtäin on napata täydet kolme pojoa. Kertoimissa Molde onkin selvä ennakkosuosikki.

Kärkikahinoista männäkausilla tuttu Brann on pelannnut heikohkon kauden, sillä joukkue löytyy sarjasta vasta sijalta yhdeksän. Tänään edessä on suuri haaste, etenkin ottaen huomioon Molden vireen kotikentällä Aker Stadionilla. Isäntäjoukkueen tilastot ovat virheettömät tämän kauden kotiotteluista, kun kuudesta pelistä on tarttunut täydet kuusi voittoa maalierolla 21-3.

Lukuunottamatta kauden kotiavausta Rosenborgia vastaan, on Moldea pystytty hädin tuskin haastamaan kotonaan. Suurin osa otteluista on päättynyt enemmän tai vähemmän kotijoukkueen dominanssiin ja tänään haistellaan jatkoa tälle tilastolle. Otetaan lapulle sinkkukohde pienellä tasoituksella, joka osuu Molden voittaessa enemmän kuin yhden osuman turvin.

TUPLAUKSEEN!

Kuva

Katso myös video: FF Jaro murskasi KPV:n 0-4 – Miika Juntunen löysi paljon syitä tappiolle

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here