Moisanderin Bremen vastaan Hradeckyn Leverkusen

Niklas Moisanderin Werder Bremen isännöi Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusenia maanantai-illan ottelussa, joka paketoi Bundesliigan 26. ottelukierroksen. Vieraat ovat paperilla selkeitä suosikkeja matsiin.

Putoamisviivan alapuolella majaileva Werder Bremen oli surkeassa vireessä ennen koronataukoa. Karvaita pistemenetyksiä tuli kerta toisensa perään ja putoaminen sarjasta näyttäisi olevan todellinen uhka. Mainittakoon, että bremeniläiset on nähty viimeksi 2. Bundesliigassa kaudella 1980-81.

Leverkusen on täydellinen vastakohta Bremenistä, kun verrataan joukkueiden virettä ennen taukoa. Joukkueella on vielä täydet mahdollisuudet paikkaan Mestarien liigassa ja voittoja tuli alkuvuodesta kovalla syötöllä. Tänään Leverkusen on ansaitusti ennakkosuosikki. Suoran voiton kerroin 1.78 on eittämättä pelattava ja tasoitustakin uskaltaa yrittää lapulle.

Kokoonpanotilanne suosii myös vieraita. Leverkusenilta puuttuu edelleen Kevin Volland, joka parantelee nilkkavammaansa. Bremeniltä sen sijaan on sivussa Davy Klaassen pelikiellon vuoksi, sekä loukkaantuneiden listalla ovat Claudio Pizarro ja Ludwig Augustinsson. Myös koko kauden lähestulkoon missanneet pitkäaikaispotilaat Kevin Möhwald ja Niclas Füllkrug huilaavat edelleen.

Ennustan jatkoa Moisanderin Bremenin murheelliselle kaudelle. Se on sarjan huonoin kotijoukkue ja vain yksi voitto Weserstadionilla tällä kaudella Bundesliigassa kertoo paljon. Yhden maalin aasialaisella tasoituksella isketään vieraita, jolloin panos palautetaan vain yhden maalin voiton kohdalla.

Pelivihje: Bayer Leverkusen -1 ah (2.15 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Video: Joel Pohjanpalolta nätti puskumaali 2. Bundesliigan paluuottelussa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here