Italian Serie C:ssä nähtiin viikonloppuna uskomaton loppuratkaisu, kun Modenan maalivahti Riccardo Gagno teki maalin.

Modena kaatoi kotikentällään Imolese Calcion numeroin 2-1 (0-0) Seire C:n B-lohkossa lauantaina. Ottelun toisella jaksolla tapahtui kaikenlaista.

Kotijoukkue Modena meni 1-0-johtoon 69. minuutilla, mutta Imolese Calcio sai tehtyä tasoitusmaalin 87. minuutilla. Lisäajalla nähtiin kuitenkin uskomaton ratkaisu.

Nimittäin Modenan maalivahti Riccardo Gagno laukoi pallon omasta päädystä aina maaliin asti! Pitkä kaaripallo pomppi yli Imolese Calcion maalivahti Gian Maria Rossin, joka arvioi pallon lentoradan aivan päin mäntyä.

Kotivoiton ottanut Modena jatkaa sarjakärjessä (36 ottelua, 84 pistettä). Toisena on perinteikäs AC Reggiana (36 ottelua, 80 pistettä).