Liverpool kaatoi AS Roman 5-2 – Mo Salah jälleen täysin pitelemätön

liverpool as roman mo salah pitelemätön puoliaika

Mestarien liigan välierät käynnistyivät tiistai-iltana. Liverpool oli kotikentällään Anfieldillä kova ja voitti AS Roman numeroin 5-2. Ottelun hahmo oli jälleen kerran mykistävän hyvä Mo Salah.

Avausjaksolla nähtiin parit maalipaikat ennen kuin verkko heilui. Vierasjoukkue AS Roman paras paikka tuli 18. minuutilla Aleksandar Kolaroville, jonka tykitys kolahti ylärimaan. Liverpoolin Sadio Manella oli puolestaan kaksi herkullista paikkaa puolen tunnin kohdilla.

Sitten 36. minuutilla Anfield Roadin kotiyleisö sai huutaa riemusta, kun maalitykki Mohamed Salah laukoi todella kauniin laukauksen yläriman kautta sisään. Ja vielä hetki ennen taukoa Salah teki nätillä nostolla taukonumeroiksi 2-0.

Liverpoolin kova vire jatkui toisellakin jaksolla, kun 56. minuutilla Salah syötti Manelle namupaikan ja pallon verkkoon, 3-0. Muutama minuutti myöhemmin Salah tarjoili Roberto Firminolle tyhjiin, 4-0. Ja ei siinä mennyt kuin muutama minuutti lisää, niin Firmino puski tilanteeksi 5-0! Tuon jälkeen Salah otettiin vaihtoon ja standing ovationit siihen päälle, totta kai.

Mutta lopussa AS Roma teki jälleen kovaa nousua! Ensin 81. minuutilla Edin Dzeko kavensi numeroiksi 5-1 ja heti perään Diego Perotti laukoi rankkarista numeroiksi 5-2. Nuo jäivät loppunumeroiksi ja jättivät roomalaisille vielä pientä saumaa toiseen osaotteluun.