MM-haaveille kolaus karulla tavalla – katso video!

Puolan jalkapallomaajoukkueen selviytyminen ensi kesän MM-lopputurnaukseen vaikeutui Montenegro-pelissä, vaikka puolalaiset luulivat hetken aikaa muuta.

 

TSEKKAA TÄMÄ:

Puolan ja Montenegron välisen jalkapallon MM-karsintalohko H:n ottelu päättyi perjantaina dramaattisella tavalla. Kamppailua oli pelattu jo neljä minuuttia lisäaikaa, kun Dortmund-pelaaja Jakub Blaszczykowski toimitti pallon Montenegron verkkoon.

Puolan pelaajat lähtivät juhlimaan villisti 2-1-maalia varmoina siitä, että MM-kisapaikka olisi yhden askeleen lähempänä. Karu totuus kuitenkin paljastui Puolan pelaajille hetkeä myöhemmin, sillä osuma hylättiin paitsiona.

Tilanne oli erikoinen, mutta lopulta ottelun tuomariston päätös oli täysin oikea, sillä ennen maalin syntymistä puolalaispelaaja Adrian Mierzejewski oli paitsioasemassa.

Karsintalohkon tilanne on äärettömän mielenkiintoinen, sillä peräti neljällä joukkueella on edelleen mahdollisuus lohkovoittoon. Myös lohkokakkosilla on mahdollisuus edetä MM-lopputurnaukseen jatkokarsinnan kautta.

MM-karsintalohko H:n tilanne

Englanti 7 4 3 0 25-3 15
Montenegro 8 4 3 1 15-8 15
Ukraina 7 4 2 1 19-4 14
Puola 7 2 4 1 13-8 10
Moldova 8 1 2 5 4-15   5
San Marino 7 0 0 7 0-38   0

 

Matti Härkönen Yle Urheilu

Edellinen artikkeliHS: Paatelaisen mielestä Suomi olisi ansainnut enemmän
Seuraava artikkeliMatti valmentaa veljensä joukkuetta – ”Olemme pyrkineet välttämään henkilökohtaisuuksia”