Mitä ihmettä? Entinen HJK-tähti ottanut kolme punaista samaa joukkuetta vastaan

alfredo morelos puoliaika

Takavuosien HJK-tähti Alfredo Morelos on kyhännyt itselleen varsin erikoisen tilaston Skotlannin Valioliigassa. 

Old Firm -derbyvastustaja Celticin takana Skotlannin Valioliigan toisella sijalla majaileva Glasgow Rangers kaatoi keskiviikkona Aberdeenin viihdyttävän ottelun päätteeksi lukemin 2-4.

Ottelun hahmoiksi nousivat kahdesti osuneet Aberdeenin Sam Cosgrove ja Rangersin Alfredo Morelos sekä Rangersin neljännestä maalista vastannut kokenut Jermain Defoe. Ottelussa jaettiin myös kaksi punaista korttia, sillä Morelos ja Aberdeenin Scott McKenna ajettiin aikaiseen suihkuun.

Morelosin osalta ulosajo oli hämmentävänkin tuttu seuraus tällä kaudella, sillä kyseessä oli jo kauden kolmas punainen kortti tulisieluiselle kolumbialaiselle. Erikoisinta reilun puolentoista vuoden ajan HJK:ta edustaneen Morelosin tilastoissa on se, että kaikki kauden kolme ulosajoa ovat tulleet juuri Aberdeeniä vastaan!

Entinen HJK-tähti Alfredo Morelos joutui vaikeuksiin

https://twitter.com/sportbible/status/1093255892068380672?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1093255892068380672&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.suomifutis.com%2F2019%2F02%2Fhjkn-ex-karjella-todella-erikoinen-tilasto-kolme-ulosajoa-samaa-joukkuetta-vastaan%2F

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – –

Katso myös: RoPS hankki keskikentälleen mielenkiintoisen nimen Espanjasta

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän