Mikael Forssell ja Medo vahvistavat HJK:ta – ”Haluan voittaa mestaruuden”

Video: Viisi Mikael Forsselin kantapääsyöttöä

Suomen A-maajoukkueen monivuotinen hyökkääjä Mikael Forssell on tehnyt kauden loppuun kattavan sopimuksen HJK:n kanssa. Lisäksi HJK tiedottaa seurassa vuosina 2007-2010 esiintyneen Medo Kamaran tehneen Klubin kanssa elokuun loppuun asti ulottuvan sopimuksen, jossa on vuoden optio.

– Tähän kauteen on upea lataus, sillä haluan voittaa mestaruuden. Klubin ja Bana Lehkosuon treeneissä olen jo ollut jonkin aikaa ja maaleillani haluan osoittaa olevani Banan luottamuksen arvoinen, Miklu Forssell toteaa.

Medo on viime vuosien parhaita Suomessa pelanneita keskikentän keskustan pelaajia. Medo pelasi HJK:ssa vuodet 2007-2010, jonka jälkeen hyvät europelit pelannut Medo myytiin Partizan Belgradiin. Belgradista Medo siirtyi Boltoniin, josta hän on ollut viimeksi lainalla Maccabi Haifassa. Medolla on Suomen ja Sierra Leonen kansalaisuus, ja hän on edustanut Sierra Leonen maajoukkuetta.

– Minulla oli paljon kysyntää, mutta rakkaudesta Klubiin halusin pukea sinivalkoiset värit taas päälleni, Medo painottaa.

Molemmat pelaajat ovat mukana HJK:n Marbellan leirillä, jonne seura lähtee sunnuntaina.

Edellinen artikkeliAlasarjajoukkueella yli 12 000 fania cupin ottelussa Milania vastaan
Seuraava artikkeliSuomi nousi yhden sijan FIFA-rankingissa – katso MM-karsintavastustajien sijoitukset

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän