Mielenkiintoisia vetokohteita EM-kisoista

Jalkapallon EM 2016 Ranska

Jalkapallon EM 2016 RanskaTÄNÄÄN SE ALKAA!

EM-kisat ovat vihdoin täällä ja kaikki vedonlyöjät saavat nauttia useista eri mielenkiintoisista kohteista. Listaamme nyt mielenkiintoisimmat kohteet mitä Coolbetin sivuilta löytyy. Mukana muunmuassa Head2Head maalimittelöitä, joukkueiden välisiä taisteluita, korkein paitsiomäärä ottelussa yms.

Aloitetaan kuitenkin ihan perusvedoista:

MESTARI:

Näyttökuva 2016-6-9 kello 20.26.49

Buukkerit pitävät Ranskaa ennakkosuosikkina näihin kisoihin, eikä se ole ihme. Heidän harjoitusottelut ovat sujuneet erinomaisesti, kun taas muiden koneet ovat hieman yskähdelleet.

MAALIKUNINGAS:

Näyttökuva 2016-6-9 kello 20.28.54

Saksan Thomas Müller on todella vahvoilla, kun mietitään kisojen parasta maalinsylkijää. Hieman yllättävää on Romelu Lukakun alhainen kerroin, sillä emme anna hänelle juurikaan mahdollisuuksia voittaa tuota kilpailua.

Coolbetin sivuilla pystyy myös lyömään yhdistelmävetoja näistä kahdesta edellisestä ja esimerkiksi Saksan voittaessa mestaruuden ja Antoine Griezmannin voittaessa maalikuninkuuden saa lapulle kertoimeksi 47.00.

RANKKARIT:

Näyttökuva 2016-6-9 kello 20.37.24

Pientä mielenkiintoista seurattavaa pitkin turnausta. Tällä tavalla jokaisessa pelissä vihelletty rankkari on joko huutava vääryys tai täysin oikeutettu. Riippuen toki mihin olet rahasi sijoittanut.

MAALIT:

Näyttökuva 2016-6-9 kello 20.45.40

On vaikea kuvitella pelien repeävän siihen malliin, että jossain ottelussa tulisi vähintään 5 maalia, joten Under 5,5 on hyvä kohde kertoimensa puolesta.

Vähiten maaleja tehnyt joukkue:

Näyttökuva 2016-6-9 kello 20.49.21Tässä on myös mielenkiintoinen veto seurattavaksi. Toimitus veikkaa, että Pohjois-Irlanti saattaa olla se vähiten maaleja tehnyt joukkue.

Tämän lisäksi jokaisella joukkueella on on omat kohteensa esimerkiksi lohkossa tehdyistä maaleista, pelaajien korteista sekä joukkueen korteista.

Katso Coolbetin kaikki kohteet tästä linkistä ja iske omat mielenkiintoiset kohteesi sisään.

Nappaa samalla haltuusi talletusbonus

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here