Midtjylland isännöi Rangersia UEL-karsinnoissa

Midtjylland aloittaa eurotaipaleensa Eurooppa-liigan karsintojen kolmannesta vaiheesta. Vastus on kovaa tasoa, sillä Rangers saapuu vieraaksi MCH Areenalle. Tasainen ottelupari tullaan varmasti näkemään, ellei Rangers ota tästä matsista niskalenkkiä omaan kotiotteluunsa.

Midtjylland on aloittanut oman taipaleensa Tanskan Superliigassa puhtaalla pelillä ja majaileekin sarjan piikkipaikalla FC Kööpenhaminan seurana. Jokainen neljästä ottelusta on päättynyt yhden maalin erolla Midtjyllandin hyväksi, joten maalipaikkojen hyödyntäminen on noussut arvoonsa. Erityismaininnan ansaitsee brasilialainen keskikenttäpelaaja Evander. Kärkiparin alla häärivä brassi on päässyt iskemään maaleja kolmessa ottelussa perättäin.

Myös Rangers aloitti oman sarjakautensa Skotlannissa viime viikonloppuna. Kilmarnockia vastaan pelattu vierasottelu päättyi Rangersin voittoon Connor Goldsonin lisäaikamaalilla. Entinen HJK:n tähtihyökkääjä Alfredo Morelos jäi tässä ottelussa ilman osumaa, mutta viime kaudella 26 maalia upottanut kolumbialainen on aloittanut tämän kauden europelit vakuuttavasti. Morelos on iskenyt neljään otteluun neljä maalia.

Suomalaisten iloksi myös Tim Sparv on kuntoutunut nivusvammastaan ja pelasi edellisessä ottelussa Aalborgia vastaan täydet minuutit. Täydet minuutit viikonloppuna ei tietenkään välttämättä kieli sitä, että Sparvia ainakaan avauksessa tullaan näkemään. Tilanne on toinen Rangersin keskikenttäpelaaja Glen Kamaran suhteen. Sparvin partneri Huuhkajien keskikentältä katseli sarja-avauksen penkiltä viikonloppuna ja nähdään mitä todennäköisimmin tositoimissa tässä ottelussa.

Tänään pelivihje napataan molempien joukkueiden maaleista. The Gersille vierasmaali olisi erinomainen saavutus otteluparia ajatellen, sillä toinen osaottelu Rangersin kotipyhätöllä Ibroxilla helpottuisi huomattavasti. Midtjylland ei kuitenkaan skotteja helpolla tästä matsista tule päästämään. Viihdyttävää futista odotuksissa!

Pelivihje: Molemmat joukkueet tekevät maalin (1.89 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Valioliiga käynnistyy – tässä koko otteluohjelma 2019-2020!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here