Crystal Palacen 21-vuotias keskikenttäpelaaja Michael Olise teki kauden kenties komeimman maalin Valioliigassa.

Crystal Palacen ja Manchester Unitedin välinen matsi päättyi lopulta tasanumeroihin 1-1(0-1) Valioliigassa keskiviikkoiltana.

ManU meni vierasjohtoon 43. minuutilla kapteeni Bruno Fernandesin maalilla. Pitkään näytti siltä, että ManU vie kolme sarjapistettä mukanaan, mutta lopussa nähtiin häikäisevä tasoitusmaali.

Kotijoukkue Palace sai 91. minuutilla vapaapotkun reilusta 20 metristä. Michael Olise tykitti täydellisellä kudilla pallon yläriman kautta maaliin, 1-1!

Valioliigan kärjessä jatkaa loistavaa kautta pelaava Arsenal (18 ottelua, 47 pistettä). Toisena on Manchester City (18 ottelua, 39 pistettä) ja kolmantena Manchester United (19 ottelua, 39 pistettä).