Mestarien liigassa lohkovaiheen ratkaisut käsillä

Mestarien liigassa on lohkovaiheen ratkaisut käsillä ja tuplauksessa isketään verkot vesille näihin huippukohtaamisiin.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Mestarien liigan lohkovaiheessa päätöskierros tiistaina ja keskiviikkona

Ensimmäinen kohde poimitaan H-lohkosta, jossa PSG ja Basaksehir mittelevät paremmuudestaan Pariisissa. PSG:n ei auta lähteä yhtään löysäilemään, sillä jatkopaikka on vielä periaatteessa vaakalaudalla. Paljon riippuu siitä, miten tuplauksen toisessa kohteessa käy RB Leipzigin ja Man Unitedin välillä.

Isketään kuitenkin PSG:n johtoasema molemmilla puoliajoilla, etenkin kun pariisilaisten tähtikatras on tänään todennäköisesti täysin voimin iskussa. Merkittävin poissaolo lienee Mauro Icardin puuttuminen.

Toisessa kohteessa kelpaa kaikki muut tulokset paitsi ManUn vierasvoitto. Kun otetaan huomioon, että OGS joutuu lähtemään mittelöön ilman Anthony Martialia tai Edi Cavania niin viimeisellä kolmanneksella ja boksissa annetaan tasoitusta. RBL on esiintynyt erittäin väkevästi kotonaan ja tänään ei tappiota kestä tulla, mikäli joukkue haluaa päästä lähellekään viime kauden suorituksiaan euroviheriöillä.

LYÖ VETOA!

Coolbetin Joulukalenteri on täällä taas!

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here