Mestarien liigan kierrosennakko

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapalloTiistain Mestarien liigan kierroksella nähdään monta herkullista kamppailua. Napoli saapuu Manchesteriin haastamaan Cityn Etihadilla, Monaco kohtaa Besiktasin ja Real Madrid isännöi isoin odotuksin kauteen lähtenyttä Tottenhamia. Poimimme jokaiseen kamppailuun pelikohteen Unibetin listalta.

Lohko E

Spartak Moskova – Sevilla

E-lohkoa johtava Sevilla matkustaa Spartakin vieraaksi Moskovaan. Kotijoukkue on aloittanut UCL-kauden kahdella tasapelillä, eikä tasapeli olisi tänäänkään yllätys. Sevilla on kuitenkin laadukkaampi nippu ja pystyy tekemään tarvittavat osumat Spartakin lyömiseksi. Niukka vierasvoitto on todennäköisin lopputulos.

Sevilla @2.00

Maribor – Liverpool

Lohkon heittopussiksi povatulla on Mariborilla on kahden kierroksen jälkeen kasassa 1 piste. Tähän saldoon tulee tuskin tänään lisäystä, sillä Liverpool on ylivoimainen suosikki nappaamaan täydet pisteet Sloveniasta. Vierasvoitto.

Vierasjoukkue yli 2.5 maalia @1.82

Lohko F

Manchester City – Napoli

F-lohkossa nähdään kenties illan kiinnostavin ottelu, kun Napoli saapuu Etihadille Manchester Cityn vieraaksi. Etihadin nurmella kohtaavat kaksi tämän hetken kovakuntoisinta joukkuetta Euroopassa. Napolilla on 8 Serie A-kamppailun saldona täydet pisteet, eikä se lähde kumartelemaan Valioliigaa johtavan Cityn vieraana.

Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.41

Feyenoord – Shakhtar Donetsk

Shakhtar Donetsk matkustaa huonossa vireessä olevan Feyenoordin vieraaksi. Kotijoukkue on hävinnyt molemmat ottelut kauden Mestarien liigassa, eikä se tänäänkään ole ennakkosuosikki. Shakhtarilla on puolestaan voitto ja tappio vyöllään. Tasapeli on todennäköinen lopputulos tässä kamppailussa.

Vierasjoukkue tekee yli 1.5 maalia @1.84

Lohko G

Monaco – Besiktas

Monacon ja Besiktasin kamppailusta on lupa odottaa vauhdikasta ja runsasmaalista peliä. Lohkoa johtava Besiktas lähtee illan kamppailuun täynnä itseluottamusta. Monacolla on puolestaan kasassa vasta 1 piste kahden ottelukierroksen jälkeen.

Ottelussa tehdään yli 2.5 maalia @1.62

RB Leipzig – FC Porto

RB Leipzig voitti viikonloppuna Dortmundin 3-2, ja joukkue pääsee Porton kimppuun ilman poissaolijoita. Silti Portugalin liigaa johtava Porto saattaa osoittautua liian kovaksi vastukseksi tänään. Maaleja silti on luvassa puolin ja toisin.

Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.68

Lohko H

APOEL Nicosia – Dortmund

Dortmund lähtee illan kamppailuun ilman useita avainpelaajia, mutta se on silti ottelussa täysin ylivoimainen suosikki. Povaamme vierasvoittoa saksalaisille.

Dortmund -1 @1.57

Real Madrid – Tottenham

H-lohkon ennakkosuosikki Real Madrid isännöi Tottenhamia illan kenties odotetuimmassa kamppailussa. Molemmat joukkueet lähtevät kamppailuun voitto mielessään, eikä Tottenham missään tapauksessa ole pelkkä suupala Realille. Molemmat joukkueet tekevät maalin, kotijoukkueen ollessa hienoinen ennakkosuosikki.

Molemmat joukkueet tekevät maalin ja Real Madrid voittaa @2.43

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here