Mestarien liigan finaalissa verkot tötterölle?

Tänään se on käsillä: nimittäin Mestarien liigan -finaali vuosimallia 2021! Manchester City ja Chelsea kohtaavat toisensa kello 22:00, ja odotettavissa on mitä suurinta herkkua futisfaneille.

Ilmainen veikkauskisa 10 000€ palkinnolla

Manchester Cityn harteilla lepää melko suurehko ennakkosuosikin viitta. 1X2-kertoimet eivät juurikaan myötäile Chelsean puolesta: 1,99 – 3,33 – 4,41. City lähtee tänään tavoittelemaan triplaa, kun takana on jo voitto Liigacupista sekä Valioliigan mestaruus.

Kokoonpanojen puolesta kentällä nähdään molempien puolesta ihanneavaukset ilman poissaolijoita. Aiemmin tällä viikolla otsikoissa oli esimerkiksi N’Golo Kanten takareisivammasta, mutta Tuchelin mukaan ranskalainen on pelikunnossa. Se on tietysti äärimmäisen tärkeä asia Chelsean kannalta, sillä Kante on ollut erittäin hyvällä tasolla Tuchelin saapumisen jälkeen.

UCL-finaalissa maaliodottamaa pidetään luonnollisesti alhaisena, sillä virheitä tai ylilyöntejä tuskin juurikaan nähdään. Tämä on havaittavissa myös kertoimissa. City ja Chelsea omaavat kuitenkin melkoiset hyökkäyskalustot, ja vaikka tarkkaa peliä on luvassa, niin odotuksissa on tavanomaista vauhdikkaampi ja tapahtumarikkaampi finaali kuin tavallisesti. Vetokupongille painetaan täten ”yli 2 maalia” -veto vajaan kakkosen kertoimella. Mikäli taistossa syntyy tasan kaksi maalia, saat panoksesi takaisin.

Yli 2 maalia (1,83)

Käy ottamassa osaa ILMAISEEN Mestarien liigan Futisvisaan, mistä voit kuitata 10€ ilmaisvedon live-vedonlyöntiin. Lisäksi voit lunastaa 10€ ilmaisvedon myös asettamalla 25€ edestä live-vetoja Mestarien liigaan.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here