Mestarien liigan finaali: Manchester City – Chelsea

Eurooppalaisen huippufutiksen loppuhuipennus lähestyy, kun tulevana lauantaina Mestarien liigan finaalissa pokaalista taistelevat Manchester City ja Chelsea.

Timanttisia tarjouksia Mestarien liigan finaaliin!

Tuore valioliigan mestari Manchester City on ennakkosuosikki tähän Portossa pelattavaan finaaliin. Kertoimet Coolbetilla allekirjoittavat tätä faktaa jakaumalla 1.93 – 3.38 – 4.57. Pep Guardiola on saalistanut tätä himoittua pyttyä Cityzensin peräsimessä jo useita kausia, mutta nyt se on lähempänä taivaansinisiä kuin koskaan.

Tämän kauden keskinäiset ovat kuitenkin menneet Chelsean eduksi. Kolmesta keskinäisestä ensimmäinen meni Citylle 1-3 vierasvoitolla, mutta kurssi kääntyi Thomas Tuchelin hypätessä Frank Lampardin tilalle Chelsean luotsiksi. Sen jälkeen FA Cupin välierissä Chelsea vei finaalipaikan 1-0 voitolla. Viimeisin keskinäinen Etihadilla kääntyi myös Chelskin hyväksi, kun värikkään ottelun päätteeksi Marcos Alonso viimeisteli Bluesin 1-2 voittomaalin lisäajalla.

Ilmainen veikkauskisa 10 000€ palkinnolla

Kokoonpanojen puolesta kentällä nähdään molempien puolesta ihanneavaukset ilman poissaolijoita. Aiemmin tällä viikolla otsikoissa oli esimerkiksi N’Golo Kanten takareisivammasta, mutta Tuchelin mukaan ranskalainen on pelikunnossa lauantaina. Se on tietysti äärimmäisen tärkeä asia Chelsean kannalta, sillä Kante on ollut erittäin hyvällä tasolla Tuchelin saapumisen jälkeen.

FA Cupin finaalissa Chelsea ei pystynyt hoitamaan Leicesteria, mutta nyt on uuden mahdollisuuden aika nostaa pyttyä. Myös Man Cityn nälkä on varmasti todella valtava ja UCL-kannu täydentäisi Valioliigan ja Liigacupin lisäksi triplan. Cityn leirissä myös taatusti halutaan nähdä viimeistä palvelustaan seuralle tekevä Sergio Aguero nostamassa isokorvaista kohti Estádio do Dragãon lehtereitä. Ottelu alkaa tuttuun kellonaikaan 22:00 lauantai-iltana.

LYÖ VETOA!

Käy ottamassa osaa ILMAISEEN Mestarien liigan Futisvisaan, mistä voit kuitata 10€ ilmaisvedon live-vedonlyöntiin. Lisäksi voit lunastaa 10€ ilmaisvedon myös asettamalla 25€ edestä live-vetoja Mestarien liigaan.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here