Mestarien Liiga, neljäs kierros, 4.11.2014

Champions_league

Jalkapallon Mestarien Liigassa on puolivälin krouvi ohitettu ja lähdetään hakemaan jo asetelmia pudotuspeleihin. Tiistain 4.11. kierroksella saataneen jo muutama jyvä erotettua akanoista, sillä tämän jälkeen lohkovaiheen pelejä on jäljellä enää kaksi. Osassa otteluita vedonlyöntikertoimet näyttävät hyvinkin selviltä, mutta tasoitusvetojen avulla näidenkin otteluiden tarjonnasta saa vetolappuja joissa kertoimet ovat varsin mainiot. Kahdeksan ottelua pelataan tiistaina ja varsin mielenkiintoisia otteluita onkin luvassa.

 

TSEKKAA TÄMÄ:

Lohko A, Atletico Madrid, Olympiakos, Juventus, Malmö

A-lohkon tilanne on ennen seuraavia otteluita melkoisen kutkuttava, kärjessä ovat kuudella pisteellä Atletico Madrid ja Olympiakos. Kolmessa pisteessä ovat Juventus ja Malmö, joten kaksi jatkajaa voivat olla periaatteessa mitkä joukkueet tahansa. Jännittävä tilanne, joka voi saada isompiakin ratkaisuja jo tiistain pelien aikana.

Juventus – Olympiakos on kertoimien valossa (1.32 – 5.00 – 9.00) selvä peli, mutta kuten olemme jo tällä kaudella huomanneet, yllätyksiä sattuu. Malmö kohtaa kotonaan Atletico Madridin, ja tuossa pelissä ei kertoimien mukaan kotijoukkue juhli. Unibetillä kertoimet kun ovat 11.00 – 4.75 – 1.28.

 

Lohko B, Real Madrid, Ludogorets, Liverpool, Basel

Lohkon kärjessä on kolmella voitolla Real Madrid. Hieman yllättäen kakkospaikalla on Ludogorets ja vasta kolmantena Liverpool. Neljäntenä samoissa pisteissä kahden edellisen joukkueen kanssa on Basel. Realin lohkovoitto lienee tiistain jälkeen selviö, isoin taisto käydään muiden joukkueiden kesken yhdestä jatkopaikasta.

Tiistaina Liverpoolin jatkopaikan metsästys taitaa olla toivotonta, sillä se matkustaa Madridiin. Kertoimet ovat selkeät Unibetillä, 1.20 – 6.50 – 12.50. Baselin ja Ludogoretsin välisen ottelun voittaja onkin jo lähellä jatkopaikkaa, mutta tässä ottelussa tasapelikerroin on melkoisen houkutteleva. 1.72 – 3.75 – 4.50.

 

Lohko C, Leverkusen, Monaco, Zenit Petersburg, Benfica

Tasurilohko C:ssä on pelattu siis eniten tasureita. Leverkusen johtaa lohkoa kuudella pisteellä, kakkosena on Monaco viidellä pisteellä. Kolmosena tulee Zenit Petersburg (pisteitä 4) ja viimeistä sijaa pitää hallussaan Benfica yhdellä pisteellä.

Lohkon ensimmäinen peli pelataan Venäjällä ja peli aloitetaan jo kello 19:00. Zenit saa vieraita saksasta kun Leverkusen tulee vastustajaksi. Kertoimet lupailevat tasaista ottelua, 2.40 – 3.30 – 2.90. Lohkon toisessa ottelussa Benfica kohtaa kotonaan Monacon ja siitä vedonlyöntikertoimet lupaavat kotijoukkueen juhlaa. 1.80 – 3.60 – 4.25.

 

Lohko D, Dortmund, Arsenal, Anderlecht, Galatasaray

D-lohkossa on kaksi ennakkosuosikkia ottanut pienen etumatkan muihin. Dortmund on ykkösenä kolmella voitolla ja nollalla päästettyjä maaleja. Kakkosena seilaa Arsenal kuudella pisteellä ja Anderlecht ja Galatasaray ovat kolmesta pelistä kerenneet kerätä vain yhden pisteen.

Kärkikaksikko voi kasvattaa piste-etumatkaansa tiistaina, sillä Arsenal pelaa Anderlechtia vastaan (kertoimet Unibetillä 1.30 – 5.25 – 9.00) ja Borussia Dortmund saa vieraita turkista Galatasaray-joukkueen muodossa. Tuon ottelun kotivoitto on kertoimien mukaan selviö, 1.32 – 5.00 – 9.00

Tiistai-iltana kannattaa olla TV-vastaanottimien äärellä, sillä laatumatseja on tarjolla. YLE2 kanavalta tulee Juventus – Olympiakos ja MTV Sport kanavilla ensin Zenit – Leverkusen ja myöhemmin Malmö – Atletico Madrid ja kirsikkana kakussa Real Madrid – Liverpool.

Kirjoitus tuotettu yhteistyössä vedonlyönti.com-sivuston kanssa

Edellinen artikkeliVideo: Klassikkohekumointia Bayern München – Borussia Dortmund
Seuraava artikkeliVideo: TOP 5 syöttökuviot MLS-liigasta