Mestareiden liigan ottelut analyysissä

 

On taas se aika kun illalla voitte käydä peittelemässä ne kultanuppuset sänkyyn ja himmentää valot. On aika nostaa jalat pöydälle, syödä jotain pientä snakcsia, kenties avata sihijuoma ja mikä tärkeintä, nauttia siitä, että chämppäri jatkuu taas!

Aloitetaan analyysit kenties kierroksen parhaimmalla pelilä.

 

Arsenal – Dortmund

Kaksi Euroopan kuuminta joukkuetta kohtaa toisensa Lontoon viheriöillä. Tämä ottelu on vieraiden Nuri Sahinin paikka näyttää, että mitä Arsenal missasi, kun mies kieltäytyi liittymästä joukkueeseen. Arsenalin koti- sekä nykyinen pelikunto on omaa luokkaansa ja vaikka Dortmund onkin erittäin vaarallinen joukkue, joutuvat he silti lähtemään kotiin tyhjin käsin. Uusia loukkaantumisia ei ole tullut ja kumpikin joukkue saa lisävahvuuksia joukkueeseen. Arsenal saa vikkelän Santi Cazorlan ja Dortmundin maalivahti Roman Weidenfellerin takaisin pelikiellosta. Erittäin vauhdikas ottelu tulossa ja Puoliaika.comin toimitus veikkaa tulokseksi 2-1 Arsenalin hyväksi. Pisteet jäävät lontooseen ja Arsene Wengerille mainio syntymäpäivälahja.

 

Marseille – Napoli

Yksinkertaistettuna sanotaan näin, että Etelä-Ranskassa pelaava Marseille ei ole ollut viime kauden tasolla kertaakaan tällä kaudella. Tämän takia hyvävireinen Napoli tulee kävelemään Marseillen yli. Veikkaus 1-3 Napolille. Marseille annetaan maali, koska he eivät ole jääneet maaleitta kertaakaan tällä kaudella kotona.

 

Steaua Bukarest – Fc Basel

Steaua on pelannut Schalkea ja Chelseaa vastaan lohkovaiheen pelinsä ja jäänyt molemmissa maaleitta. Tehotilasto siis -7 tällä hetkellä. Fc Basel sen sijaan voitti Chelsean vieraissa, joten he pystyvät myös voittamaan tämän ottelun. Basel ei ole hävinnyt 11 vierasotteluun kertaakaan kuluvalla kaudella. Veikkauksemme on Baselin 0-2 voitto ja Steauan ahdinko syvenee.

 

Schalke 04 – Chelsea

Saksalaiset johtavat lohkoaan puhtaalla pelillä, mutta sen ei pidä antaa hämätä joukkueita mittaillessa. Chelsea lammasmaisesti hävisi Baselille kotonaan ja Jose Mourinho on varmasti kertonut valmennettavilleen, että mitä oli mieltä tästä. Chelsea on ollut hyvässä maaliputkessa viimeaikoina joten sama kaava varmasti jatkuu myös Saksassa. Schalke taas on voittanut viimeisestä 10 ottelusta kahdeksan ja ainoa tappio tuli toiselle Saksalaisjätille Bayern Münchenille. Ottelusta tulee varmasti runsasmaalinen, mutta uskomme chelsean voittoon luvuin 1-2 tai 2-3.

 

Porto – Zenit

Porto on pelannut käsittämättömät 50 ottelua ilman tappioita ja voittivat kaikki neljä kotiotteluaan viime kauden Mestareiden liigassa. Huikea tilasto ja pelkästään näiden varjolla Portolle 3-1 voitto.

 

Austria Wien – Atletico Madrid

Tasoero joukkueissa on sen verran suuri, että Atletico matkaa tästä ottelusta voittajana kotiin. Wien on kyllä onnistunut pitämään viimeisestä kuudesta kansainvälisestä ottelusta neljässä nollan, joten helppo ottelu tästä ei Atleticolle tule. Veikkaus silti 1-2 Atleticolle.

 

Celtic – Ajax

Mahdollinen Huuhkajien avainpelaajien kohtaaminen. Mikäli Niklas Moisander on pelikunnossa Ajaxin alakerrassa  ja Teemu Pukki saa vastuuta Celticin hyökkäyspäässä. Yksi iso miinus Celticille on Kris Commonsin loukkaantuminen. Moisander huilasi viikonlopun pelin Twenteä vastaan ja hänen uskotaan olevan pelikunnossa.  Celticin miehistöä vaivaa muutenkin poissaolot, sillä kapteeni Scott Brown kärsii vielä pelikieltoa Barcelonaa vastaan otetun punaisen vuoksi. Myös Mikael Lustig, sekä Emilio Izaguirre ovat kysymysmerkkejä päivän kokoonpanossa. Haluaisin sanoa 1-1 tasapeli jotta suomalainen voittaisi, mutta pakko se on taipua hollantilaisten voittoon 2-1

 

Bayer 04 Leverkusen – Shakhtar Donetsk

Tässä pelissä suomalainen voittaa! Sami Hyypiän luotsaama Leverkusen on vahvassa formissa ja tekee maalit vaikka sivuverkon läpi. Leverkusen on voittanut kaikki 7 viimeistä otteluaan kotikentällä. Leverkusenin Sidney Sam on se mies kuka tulee ratkaisemaan tämän ottelun. Peli Leverkusenille 2-1.

 

Saatte käydä R-kioskin kautta laittamassa moni-, tulos- ja pitkävedot vinkeillä. En ota provisiota välistä.

Edellinen artikkeliMikael Forssellille kauden kaunein maali
Seuraava artikkeliBernd Leno – Leverkusenin saksikäsi