Mestareiden liigan karsinta – HJK lähtee hakemaan vierasmaalia

HJK Logo

 

Mika Lehkossuo kertoo HJK:n verkkosivujen mukaan, että he lähtevät hakemaan vierasmaalia, kun HJK kohtaa tänään Mestareiden liigan karsinnassa makedonialaisen FK Rabotnickin.

– Näissä kaksiosaisissa otteluissa on aina isompi juoni takana. Aloitamme nyt vieraissa ja meidän pitää saada sellainen tulos, jolla viemme ratkaisun kotikentällemme. Vastustaja taas haluaa, ettei heille jää liian vaikea tehtävä toiseen osaan. Vierasmaalit ovat meille hyvin arvokkaita, se on selvää. Rabotnicki varmaan haluaa prässätä meitä peliä avatessamme, ja luoda sitä kautta vaarallisia vastahyökkäyksiä ja painetta päähämme, pohti päävalmentaja Mika Lehkosuo.

Lue asiasta enemmän HJK:n uutisesta.

Vaikka kotijoukkue on myynyt parhaimmat hyökkääjänsä, uskomme silti, että HJK:n maalinnälkäisyys avaa peliä hiukan enemmän. Betssonilla over 2,5 maalia antaa kertoimeksi 2.10, joten se on hyvä kohde pelata.

Näyttökuva 2014-7-15 kello 9.24.13

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!