Mestareiden liigan 1. pelipäivä: Olympiakos Piraeus – PSG

C-lohkon toisessa ottelussa pariilaiset matkustivat Kreikkaan hakemaan täyttä pistepottia. Ottelun alko oli tosin täysin Olympiakoksen hallintaa. Jo ensimmäisillä minuuteilla pallo PSG:n ylärimassa.

Cavani kuitenkin vei pariisilaiset 1-0 johtoon, mutta kuusi minuuttia myöhemmin Olympiakoksen slovaki-vahvistus Vladimir Weiss tasoitti pelin upealla yksilösuorituksella. Koko PSG:n puolustus kahville ja pallo varmasti maaliin.

Toinen puoliaika olikin sitten PSG:n hallintaa. Thiago Motta rankaisi kahdesti viiden minuutin sisään lähes identtisillä maaleilla Ezequiel Lavezzin antamasta kulmapotkusta. Aivan pelin viime minuuteilla ensimmäistä otteluaan PSG:n paidassa pelaava Marquinhos vie pariisilaiset 1-4 johtoon. Myös Zlatan Ibrahimovic oli päästä maalin makuun, kun hän pääsi kokeilemaan rangaistuspotuka, mutta kreikkalaisten maalivahti Roberto torjui vedon oikeasta alakulmasta hienolla venytyksellä.

PSG johtaa lohkoaan maalieron turvin ensimmäisen kierroksen jälkeen.