Mestareiden liigan 1. pelipäivä: Galatasaray – Real Madrid

B-lohkon toisessa ottelussa kohtasivat tutut vastustajat. Turkin Galatasaray tiputti viime kaudella Espanjan Real Madridin jatkosta ja Real olikin tosi paikan kyseessä Istanbulin yössä.

Ensimmäinen puoliaika oli erittäin tasainen ja molemmilla oli hyvin paikkoja. Galatasaray painosti ottelun alussa erittäin hyvin ja olikin luomassa vaarallisia maalipaikkoja. Real pääsi kuitenkin vastahyökkäyksestä 1-0 johtoon Iscon maalilla ja tästä kääntyi ottelun hallinta. Galatasaray tuntui jähmettyvän paikoilleen tuosta maalista ja toinen puoliaika olikin Realin dominointia.

Real esitti upeita hyökkäyskuvioita, sekä häikäiseviä yksilösuorituksia. Loppulukemat 1-6 Realille saivat viime kauden laahauksen jäämään ohueksi muistoksi.