Barcelonan hypertähti Lionel Messi teki lauantaina hattutempun. Avausjaksolla nähty volleymaali on todella kaunista katseltavaa.

Barcelona kaatoi vieraskentällä Sevillan numeroin 2-4 (2-1) La Ligassa lauantaina. Ottelun hahmoksi nousi Barcelona-ikoni Lionel Messi, joka pamautti hattutempun.

Messi laukoi 1-1-tasoitusmaalin 26. minuutilla täydellisellä volleylla. Messi teki 2-2-tasoituksen 67. minuutilla ja voittomaali syntyi sitten 85. minuutilla. Luis Suarez viimesiteli loppulukemat lisäajalla.

Barcelona on La Ligan kärkipaikalla, kun joukkue on kerännyt 25 ottelusta 57 pistettä. Toisena majailevalla Atletico Madridilla on 24 ottelusta kasassa 47 pistettä ja kolmantena olevalla Real Madridilla 24 ottelusta 45 pistettä.