Messin sopimus Barcelonan kanssa päättyy 2018: ”Haluaisin vielä pelata Argentiinassa”

messimilner

Lionel Messi on tehnyt selväksi, että hän ei aio koskaan siirtyä FC Barcelonasta toiseen eurooppalaisen seuraan. Näin ollen huhutut siirrot Manchester Cityn tai Paris Saint-Germainin organisaatioihin jäävät toteutumatta.

Manchester City on tiettävästi yrittänyt houkutella Argentiinan maajoukkuepelaajaa Valioliigaan ja myös PSG on ilmoittanut halukkuudestaan hankkia Messi riveihinsä.

28-vuotias maalitykki korostaa, että hän haluaa päättää uransa Euroopan kentillä Barcelona-paidassa ennen mahdollista siirtymistään Argentiinan pääsarjaan, jossa hänen olisi tarkoitus jäähdytellä viimeiset pelivuodet. Messin nykyinen sopimus Barcelonan kanssa kestää vuoteen 2018 asti.

”Olen aina sanonut, että Barcelona on kotini. Haluan lopettaa pelaamisen tässä seurassa, mutta olenkin puhunut urastani Euroopassa. En voisi pelata millekään muulle eurooppalaiselle seuralle kuin Barcelonalle”, Messi kertoi France Footballille.

Messi siirtyi Barcelonaan 6. maaliskuuta 2001 ollessaan 13-vuotias futarilupaus.

”Haluaisin vielä pelata Argentiinassa, koska olin todella nuori lähtiessäni Barcelonaan. Olisi hienoa kokea minkälaista argentiinalainen peli on”, Messi kertoo.

Messi on ollut edellisten kausien tapaan Barcelonan parhaita pelaajia tällä kaudella. ”Kirppu” on tehnyt tällä kaudella yhteensä 19 maalia 23 pelaamassaan ottelussa kaikki kilpailut laskettuna. Messi oli noin kaksi kuukautta sivussa oltuaan loukkaantuneena.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here