Barcelonan hypertähti Lionel Messi oli jälleen pelipäällä, kun mies laukoi pari kaunista vaparia ja rankkarin verkkoon.

Barcelona kaatoi kotikentällään Celta Vigon numeroin 4-1 (2-1) perjantai-iltana Espanjan pääsarjassa La Ligassa. Ottelun hahmona oli taas kerran Messi, joka laukoi hattutempun erikoistilanteista.

Messi teki eleettömän rankkarinosuman 23. minuutilla vieden Barcan 1-0-johtoon. Sitten mestari laukoi kaksi vapaapotkumaalia, ensin avausjakson lopussa ja sitten heti toisen jakson alussa. Sergio Busquets viimeisteli 4-1-loppulukemat.

Barcelona on 12 ottelukierroksen jälkeen La Ligan kärjessä 25 pisteellä ja tasapisteissä on myös Real Madrid.