Messi–Taylor-tutkapari hurmasi jälleen, kun Inter Miami eteni Leagues Cupin neljännesvälieriin.

Inter Miami kaatoi Orlando Cityn numeroin 3-1 (1-1) Leagues Cupissa torstaiaamuna Suomen aikaa. Messi–Taylor-tutkapari oli jälleen paikalla.

Ottelun 7. minuutilla nähtiin heti kaunis maali. Robert Taylor jakeli namupassin maalinedustalle, missä Lionel Messi pamautti pallon reppuun, 1-0. Vieraiden Cesar Araujo tasoitti 17. minuutilla taukonumeroiksi 1-1.

Jose Martinez vei Inter Miamin johtoon toisen jakson alussa rankkarimaalillaan. Ottelun sinetöinyt 3–1-osuma oli taas nätti. Taylor jakeli pallon maalinedustalle, missä pallo jatkettiin Messille, joka viimeisteli toisen osumansa.

Taylor syöttää ja Messi tekee

Edellinen artikkeliVideo: Panaman Marta Cox laukoi täydellisen vaparimaalin Ranskan verkkoon
Seuraava artikkeliVideo: Copa Libertadoresissa hirvittävä loukkaantuminen – kyynelehtivä Marcelo sai punaisen