36-vuotias argentiinalaislegenda Lionel Messi avasi tämän kauden maalihanansa MLS:ssä. Tärkeä tasoitusmaali syntyi aivan lopussa.

LA Galaxy ja Inter Miami pelasivat 1–1-tasapelin Major League Soccerissa maanantaiaamuyönä Suomen aikaa.

Kotijoukkue LA Galaxy oli pitkään kiinni voitossa, mutta Inter Miami tasoitti 92. minuutilla. Jordi Alba ja Lionel Messi syöttelivät näyttävästi, ja lopulta Messi liukui pallon komeasti reppuun, 1-1.

Robert Taylor oli Inter Miamin avauksessa ja mies pelasi 67 minuuttia. Inter Miami on aloittanut uuden kautensa voitolla ja tasapelillä.

KATSO MYÖS: Video: Liverpool voitti Liigacupin – Virgil van Dijk puski voittomaalin jatkoajan lopussa