Paris Saint-Germain voitti viikonloppuna Ranskan Super Cupin. Katsomosta kentälle tullut Neymar työnnettiin pois juhlintakuvasta.

PSG kaatoi Ranskan Super Cup -finaalissa Rennesin numeroin 2-1 (0-1). Rennes meni 0-1-johtoon heti 13. minuutilla Adrien Hunoun maalilla, mutta toisella jaksolla Kylian Mbappe ja Angel Di Maria ratkaisivat voiton pariisilaisille.

Ottelun jälkeen PSG:n pelaajat siirtyivät juhlimaan viheriölle. Kun oli aika ottaa juhlintakuvia joukkueesta, niin kentälle tuli myös katsomossa istunut oikukas brassitähti Neymar. Kesken kaiken Mbappe työnsi Neymarin tylysti ulos kuvista. Onkohan supertähdillä jotain kiistoja keskenään?

Mbappe työntää Neymarin pois

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: FC Inter nousi sarjakärkeen – Mika Ojalalta kylmänviileä voittomaali rankkarista