mauro icardi puoliaika

Inter haki sunnuntaina tylyn 0-5-vierasvoiton Sampdoriasta Italian Serie A:ssa. Ottelun ylivoimainen hahmo oli Interin argentiinalainen kapteeni Mauro Icardi, joka teki upeasti neljä maalia – ja vieläpä 21 minuutissa!

Ivan Perisic vei 26. minuutilla Interin 0-1-vierasjohtoon ja sitten alkoikin Icardi-show. Ensin 30. minuutilla mies teki 0-2, sitten minuutin päästä 0-3, hetki ennen taukoa 0-4 ja 51. minuutilla loppunumerot 0-5. Kerrassaan mahtava suoritus!

Inter on Serie A:ssa tiukasti kärkiviisikossa ja taistelee Mestarien liiga -paikasta. Murskatappion kärsinyt Sampdoria on puolestaan kahdeksantena ja joukkueella on vielä hyvät saumat nousta Eurooppa-liigan karsintoihin oikeuttavalle kutossijalle.