30-vuotias argentiinalaishyökkääjä Mauro Icardi painoi tyylikkään maalin rankkarista Mestarien liigassa. Se ei lopulta riittänyt pisteisiin.

Bayern München kaatoi vieraskentällä Galatasarayn numeroin 1-3 (1-1) Istanbulin hornankattilassa Mestarien liigan A-lohkon ottelussa tiistai-iltana.

Noin puolen tunnin kohdalla nähtiin upea maali. Galatasaray sai rangaistuspotkun, ja Mauro Icardi laittoi tylyllä Panenkalla pallon reppuun, 1-1.

Bayern kuitenkin ratkaisi ottelun toisella jaksolla. Ensin Harry Kane teki voittomaalin 72. minuutilla ja sitten Jamal Musiala viimeisteli loppunumerot 79. minuutilla.

KATSO MYÖS: Video: Lilleströmin faneilta hyytävä banderolli entiselle valmentajalleen Norjan Elitserienissä