Mats Hummels painiskelee sopimustilanteensa kanssa – menettänyt yöunia

hummels_mats

Mats Hummels kertoo pohtivansa tulevaisuuttaan joka ilta ja tämän johdosta Borussia Dortmund-kapteeni kärsii jopa nukahtamisongelmista.

Mats Hummelsilla on edessään iso kesä. Saksan edustaminen tulevissa EM-kisoissa ja henkilökohtaisen sopimustilanteen ratkaiseminen suuntaan tai toiseen.

27-vuotias saksalainen edustaa tällä hetkellä Dortmundia, mutta miehen sopimus seuran kanssa päättyy kesällä 2017. Edessä on uuden sopimuksen allekirjoittaminen Dortmundin kanssa tai siirto johonkin Euroopan muista huippuseuroista.

Vankimmin Hummelsin perässä ovat olleet Valioliigan jättiläiset, FC Barcelona sekä miehen kasvattajaseura Bayern München. Hummelsin agentti ja isä Hermann Hummels uskoo Bayernilla olevan kenties pieni etulyöntiasema siirtomarkkinoilla.

– Matsilla on edessään valtavan iso päätös uransa ja koko elämänsä kannalta. Dortmund on palannut Euroopan seurakartan huipulle, joten päätös ei tule olemaan helppo. Jos hän siirtyy muualle, niin tuleva seura on joku Euroopan 5-6 isoimmasta, joista yksi on tietenkin Bayern München, Hummelsin agentti-isä spekuloi Sky Germanyn haastattelussa.

Pelaaja itse on samoilla linjoilla isänsä kanssa. Mats Hummels painottaa yhtä lailla päätöksen vaikeutta.

– Ratkaisu ei ole helppo. Olen jo päättänyt deadlinen mihin mennessä teen päätökseni, mutta pidän tämän päivämäärän itselläni. Olen jo useiden viikkojen ajan kärsinyt nukahtamisongelmista, koska asia pyörii päässäni niin vahvasti joka ilta, Hummels kertoo.

Maailman arvostetuimpien keskuspuolustajien joukkoon kuuluva saksalainen on edustanut Dortmundia aina vuodesta 2008 lähtien. Alunperin mies siirtyi BVB:n riveihin vuokralle kaudeksi 2008-2009, mutta Dortmund lunasti miehen itselleen Bayernilta helmikuussa 2009 vain 4 miljoonan euron hinnalla.

Lähde: Sky Sports

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän