Veikkausliigassa nähtiin lauantaina melkoinen yllätys, kun kautensa alavireisesti aloittanut FC Inter haki vierasvoiton Helsingistä.

FC Inter kaatoi vieraskentällä HJK:n numeroin 1-4 (1-1) lauantaina Veikkausliigassa. Kolme ensimmäistä sarjaotteluaan numeroin 1-0 voittaneelle Klubille kauden avaustappio.

Turkulaisten Petteri Forsell vei vieraat 0-1-johtoon 16. minuutilla. HJK:n Casper Terho tasoitti 27. minuutilla, ja 1-1-numeroissa mentiin tauolle. HJK:hon paluun tehnyt Perparim Hetemaj vaihdettiin tauolla kentälle.

Mutta kävikin niin, että toisella jaksolla FC Inter meni menojaan. FC Interin maalivahti Walter Viitala otti gamesaver-torjunnan 70. minuutilla torjuen Terhon läpiajon. Heti seuraavasta tilanteesta David Haro puski 1-2-voittomaalin. Ja vain muutama minuutti myöhemmin Benjamin Källman laukoi rankkarista numeroiksi 1-3.

Eikä siinäkään vielä kaikki. 78. minuutilla nähtiin ottelun upein maali, kun Matias Tamminen laukoi oikealta laidalta ovelasti pallon suoraan maaliin, 1-4. HJK-molari Conor Hazard yllätettiin toden teolla. Loppunumerot tylyt 1-4!