lämminvesivaraaja ottaa yleisön

Englannin Mestaruussarja pyörähti käyntiin viime viikolla. West Bromwich Albion esitteli kotimatsissaan uuden maskottinsa, joka on lämminvesivaraaja.

West Bromwich Albion hävisi avausmatsinsa kotikentällään Bolton Wanderersille numeroin 1-2 (1-1). Josh Magennis vei vieraat 0-1-johtoon 18.minuutilla, mutta kotijoukkueen Harvey Barnes tasoitti juuri ennen taukoa. Boltonin Yannick Windchut kuitenkin teki 1-2-voittomaalin 89. minuutilla.

WBA esitteli ottelussa myös uuden maskottinsa, joka on tuollainen hieman hämmentävä lämminvesivaraajamies, eli Boiler man. West Bromwich Albionin uusi yhteistyökumppani on Ideal Boilers, joten tämä on suoraan siitä yhteydestä.