Markkanen kylvää tuhoa Indonesiassa – neljä maalia avausjaksolla!

Eero Markkanen kylvää tuhoa Indonesiassa. Tällä kertaa suomalaiskärki upotti peräti neljä osumaa cupin ottelussa.

Eero Markkanen nousi ottelun ykköstähdeksi, kun hänen edustamansa PSM Makassar pöllytti Perseru Seruita Indonesian Cupissa peräti maalein 9-0.

Ottelun yhdeksännellä minuutilla maalinteon aloittanut isokokoinen suomalaiskärki iski kaikki maalinsa ensimmäisellä puoliajalla, jonka jälkeen Makassar johti ottelua jo lukemin 7-0. Voiton myötä Makassar eteni maansa cupissa seuraavalle kierrokselle.

Ottelun jälkeen Markkanen latasi Instagramiin kuvan, jossa hän tuulettaa tekemäänsä maalia täyden katsomon edessä. Välittömästi tiensä indonesialaiskannattajien sydämiin raivanneen Markkasen tuorein kuva on kerännyt jo lähes 24 000 tykkäystä Instagramissa.

Markkanen kylvää tuhoa Indonesiassa

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – – –

Katso myös: Video: Burnley-fani juoksee jokaiseen vierasotteluun – pisin matka 446 kilometriä!