Mario Balotellille kolmen ottelun pelikielto

Sunnuntai-iltana pelattu Milan – Napoli oli kohtalokas Milanille.

Milan ei ainoastaan menettänyt pisteitä, vaan menetti myös tähtihyökkääjän Mario Balotellin kolmeksi otteluksi. Balotelli otti ottelussa kaksi keltaista korttia ja ottelun jälkeen riitelu tuomarin kanssa, joka johti pelikieltoon. Mikäli Ac Milanin valitus ei mene läpi, joutuu Milan pelaamaan ilman Balotellia Bolognaa, Sampdoriaa ja Juventusta vastaan. Milan on muutenkin kokenut raskaita pelaajamenetyksiä loukkaantumisten takia, joten tämä banni tulee todella pahaan paikkaan.

Tämän lisäksi he joutuvat pelaamaan seuraavan kotiottelun tyhjälle katsomolle, koska Milanin kannattajat huusivat rasistisia huutoja Napolin pelaajille. Tämä peli tulee olemaan Sampdoriaa vastaan.

TSEKKAA TÄMÄ:

Ottelussa oli myös erikoista se, että Balotelli missasi ensimmäisen rangaistuspotkunsa. Hänen tilastonsa on nyt 26 tehtyä rankkarimaalia 27:stä mahdollisesta.

Itse ottelu oli kaikin puolin erittäin vauhdikas. Napoli voitto ottelun 2-1 ja maaleista vastasivat Napolin Miguel Britos, Gonzalo Higuain, sekä Milanin Mario Balotelli.

 

Videossa kooste ottelusta:

http://youtu.be/ovErYfcPVsY

Edellinen artikkeliJalkapallon vaaralliset derbyt: Rangers – Celtics
Seuraava artikkeliU-17 maajoukkue jatkaa hyviä otteitaan