mario balotelli puoliaika

Italia kaatoi Saudi-Arabian numeroin 2-1 (1-0) Sveitsissä pelatussa maaottelussa maanantai-iltana. Mario Balotelli laukoi ottelussa hienon osuman.

Näyttävällä irokeesilla varustettu Balotelli vei Italian 1-0-johtoon 21. minuutilla, kun mies harhautteli hienosti muutaman Saudi-Arabian pelaajan ja laukoi pallon vasempaan nurkkaan. Siihen päälle hyvin eleetön epätuuletus.

Andrea Belotti lisäsi Italian johtoa 68. minuutilla ja Yahya Al Shehri kavensi muutamaa minuuttia myöhemmin. Näin ollen Italialle siis 2-1-voitto.

Italiaa ei nähdä pian alkavissa MM-kisoissa Venäjällä, sillä se hävisi viime marraskuun MM-karsintojen jatko-ottelussa Ruotsille. Saudi-Arabia sen sijaan on kisoissa ja joukkue kohtaa MM-kisojen avausmatsissa isäntämaa Venäjän.