Marcus Forss teki neljä maalia Liigacupin 3. kierroksella!

Brentfordin 22-vuotias hyökkääjä Marcus Forss oli kovassa iskussa tiistai-iltana Liigacupin ottelussa. Nuorukainen painoi peräti neljä maalia.

Brentford murjoi Olhamin numeroin 7-0 (5-0) Englannin Liigacupin 3. kierroksella tiistai-iltana. Valioliigassa varsin vahvasti aloittaneen sarjanousija Brentfordin ja Kakkosliigassa pelaavan Oldhamin tasoero oli selkeä.

Suomen maajoukkuehyökkääjä Marcus Forss on saanut Valioliigassa niukasti peliminuutteja, mutta tiistai-iltana hän käytti näyttöpaikkansa Cupissa hienosti. Forss painoi avausjaksolla kolme maalia ja toisella jaksolla vielä yhden lisää! Hän pelasi ottelussa täydet 90 minuuttia.

Norwichin taival Liigacupissa päättyi, kun Liverpool haki 0-3-vierasvoiton. Teemu Pukki vaihdettiin kentälle 69. minuutilla.

Brentfordin ottelut jatkuvat lauantai-iltana Valioliigassa, kun joukkue isännöi Liverpoolia. Ottelu alkaa klo 19:30. Norwich pelaa puolestaan Evertonin vieraana lauantaina klo 17:00 alkavassa ottelussa.

KATSO MYÖS: Klassikkovideo: Virgil van Dijk yllättää Liverpool-kannattajan kesken työpäivän