Marcus Forss teki neljä maalia Liigacupin 3. kierroksella!

Brentfordin 22-vuotias hyökkääjä Marcus Forss oli kovassa iskussa tiistai-iltana Liigacupin ottelussa. Nuorukainen painoi peräti neljä maalia.

Brentford murjoi Olhamin numeroin 7-0 (5-0) Englannin Liigacupin 3. kierroksella tiistai-iltana. Valioliigassa varsin vahvasti aloittaneen sarjanousija Brentfordin ja Kakkosliigassa pelaavan Oldhamin tasoero oli selkeä.

Suomen maajoukkuehyökkääjä Marcus Forss on saanut Valioliigassa niukasti peliminuutteja, mutta tiistai-iltana hän käytti näyttöpaikkansa Cupissa hienosti. Forss painoi avausjaksolla kolme maalia ja toisella jaksolla vielä yhden lisää! Hän pelasi ottelussa täydet 90 minuuttia.

Norwichin taival Liigacupissa päättyi, kun Liverpool haki 0-3-vierasvoiton. Teemu Pukki vaihdettiin kentälle 69. minuutilla.

Brentfordin ottelut jatkuvat lauantai-iltana Valioliigassa, kun joukkue isännöi Liverpoolia. Ottelu alkaa klo 19:30. Norwich pelaa puolestaan Evertonin vieraana lauantaina klo 17:00 alkavassa ottelussa.

KATSO MYÖS: Klassikkovideo: Virgil van Dijk yllättää Liverpool-kannattajan kesken työpäivän

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here